De Orangerie

De Orangerie is een aanvulling op de Golftuin Zwolle, maar voor iedereen toegankelijk. De initiatiefnemers, Goos en Thea Middag, benadrukken de laagdrempeligheid van zowel de Orangerie als de Golftuin: "We willen golf bereikbaar én betaalbaar maken voor iedereen. De Orangerie is een extra faciliteit, die bovendien veel gezelligheid biedt. Ook passerende wandelaars en fietsers zijn welkom voor een kop koffie of lunch.".Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden.

De Orangerie heeft in oktober 2015 haar deuren geopend. De accommodatie bestaat uit meerdere zalen en een (gedeeltelijk) overdekt terras. Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden. Kom gerust eens langs om te informeren naar de mogelijkheden voor uw lunch, high tea/wine/beer, diner, buffetten, barbecue, feest, bijeenkomst of vergadering.

Golftuin Zwolle heeft een 9 holes par3 baan met 18 afslagplekken. Hole 1 t/m 9 heeft een totale lengte van 850 meter, hole 10 t/m 18 heeft een totale lengte van 947 meter

 Er zijn ook 2 oefengreens. De baan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Er worden diverse arrangementen aangeboden, zoals lessen van een ervaren golfprofessional.

Nieuws


Gewijzigde openingstijden

Lees meer

Golftuin Zwolle vacatures

Lees meer

Leading Courses

Lees meer