De Orangerie

De Orangerie is een aanvulling op de Golftuin Zwolle, maar voor iedereen toegankelijk. We willen golf bereikbaar én betaalbaar maken voor iedereen. De Orangerie is een extra faciliteit, die bovendien veel gezelligheid biedt. Ook passerende wandelaars en fietsers zijn welkom voor een kop koffie of lunch. Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden.

De Orangerie bestaat uit meerdere zalen en een (gedeeltelijk) overdekt terras. Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om voor u de mogelijkheden voor uw lunch, high tea/wine/beer, diner, buffetten, barbecue, feest, bijeenkomst of vergadering te bespreken.(zie arrangementen) In overleg is veel mogelijk. Tot snel!!

Golftuin Zwolle heeft een 9 holes par3 baan met 18 afslagplekken. Hole 1 t/m 9 heeft een totale lengte van 850 meter, hole 10 t/m 18 heeft een totale lengte van 947 meter

Er zijn ook 2 oefengreens. De baan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Er worden diverse arrangementen aangeboden, zoals lessen van een ervaren golfprofessional.

?

Nieuws


2de Paasdag @ De Golftuin

Hazenwedstrijd - Brunch- Golfen

Lees meer

Snertwedstrijd 25 februari afgelast.

Lees meer

Golftuin Zwolle vacatures

Lees meer

Menukaart en buffetten: