Joseph de Rijk
Uw PGA Golfprofessional

Lessen Boeken
U kunt uw lessen boeken bij Golftuin Zwolle op de woensdag en/of zondagmiddag tussen 13:00-17:00 uur.
Er ligt een lesboek in het clubhuis van Golftuin Zwolle waarin u eenvoudig uw les kunt inschrijven.

Beginnen met golf
Volg het 9 stappenplan op weg naar uw golfpaspoort.

Voor lessen en info kunt u ook mailen of bellen naar joseph@proteamzwolle.nl 
Tel: 06-51197866

Over Proteam Zwolle.

Proteam Zwolle is dé golfschool voor het volgen van lessen op elk niveau met een hoge kwaliteit. Of u nu beginnende golfer bent, een gevorderde golfer of een ervaren competitiespeler we hebben voor elk niveau een uitgekiend lesprogramma.

Joseph de Rijk is verbonden aan Golftuin Zwolle en Golfclub Zwolle, beide mooie locaties waar hij de golflessen verzorgt.

Wij bieden leden en gasten van Golftuin Zwolle instructie op hoog niveau.

De combinatie van jarenlange ervaring, hoogwaardige opleiding (PGA) en het gebruik van moderne hulpmiddelen staat hiervoor garant.

Ons doel is elke golfer meer plezier in het golfen te laten beleven. Door helder en gepast advies krijgt u meer inzicht in uw swing. U begrijpt beter hoe uw swing in elkaar steekt, wat u kunt verbeteren en hoe u dit kunt bereiken. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde swing aan kan leren en op een persoonlijke manier benaderd dient te worden. Deze persoonlijke aandacht en benadering vinden we erg belangrijk.

Of het gaat om beter putten, zekerder uit de bunker slaan of dichter bij de hole chippen en pitchen, bij de pro’s van ProTeam Zwolle bent u aan het juiste adres voor individuele maatwerk trainingen of het volgen van groepslessen.

Nieuws


Gewijzigde openingstijden

Lees meer

Golftuin Zwolle vacatures

Lees meer

Leading Courses

Lees meer