Arrangementen

Hier vind u de arrangementen van Golftuin Zwolle. 
Bekijk onze arrangementen hier in het kort !
Bel gerust om een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken.


Vergaderingen & Meetings
Voor uw vergadering bent u bij Golftuin Zwolle aan het juiste adres. De vergader zalen zijn naar wens in te vullen voor bijvoorbeeld: Cursussen, trainingen, vergaderingen of een meeting. 

Klik hier: Zaalhuren


Golfen & Clinics
Bij Golftuin Zwolle kunt u natuurlijk ook golfen. Op onze par 3 baan kunt u golfen zonder GVB. 
Ideaal voor een team / familie / bedrijfs uitje. Geen ervaring met de sport Golf? Dan is het ook een aanrader om een clinic te volgen bij onze golfpro's. Er worden bij Golftuin Zwolle zowel individuele lessen als groepslessen verzorgd door Proteam Zwolle. 

Klik hier: Golfen & Clinics


Feesten & Partijen 
De Orangerie is de perfecte locatie voor uw feesten & partijen. Met een ruime keuze uit buffetten, hapjes en dranken. Het belangrijkste zijn de wensen van onze gasten. Heeft u iets te vieren? Bel gerust om een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken.

Buffetten:

Warm / Koud Buffet


Lunch buffet

High tea / Wine / Beer

Tapas Buffet

Stampot Buffet

Hapjes Buffet

Dessert Buffet

Alle onze buffetten zijn in overleg aan te passen naar uw wensen. Neem voor de verschillende mogelijkheden of vragen contact met ons op via info@golftuinzwolle.nl of op 0529-466304. 

Veel fietsroutes, o.a. 'Rondje Zwolle' lopen langs onze Golftuin. Klik hier voor een overzicht van de fietsroutes in de buurt.